CТИМОТ НА АДВИСЕНТ

Професионална и стручна експертиза за заштита на животната средина.

Повеќе

BКЛИЕНТИ


Долгорочна и успешна соработка со еколошки свесни клиенти.

Повеќе

CОБУКИ


Организирање на обуки за полагање на стручен испит за управување и /или постапување со отпад.

Повеќе

DСЕРТИФИКАТИ


Експертскиот тим на Адвисент нуди професионални услуги од областа на животната средина.

Повеќе

Добредојдовте!

Друштво за консултантски услуги „АДВИСЕНТ“ ДООЕЛ Скопје е консултантска компанија основана во Јануари 2007 година како заеднички потфат на неколкумина консултанти кои работеа заедно на повеќе проекти од областа на животната средина. Од тогаш компанијата континуирано е активно вклучена во бизнис и менаџмент консалтингот во областа на заштита и унапредување на животната средина. Исто така Адвисент е компанија која е во тренд со постојното законодавство и измените на Законите од областа на животната средина со што нуди и правни услуги од областа на животната средина.

Нашата работа се заснова на високо стручен и професионален тим кој има долгогодишно искуство во областа и правото на животната средина и е подготвен во секое време квалитетно и стручно да одговори на потребите на своите клиенти.

Претплати се!

Адвисент нуди еколошко – правен консалтинг. Препуштете му ги обврските од областа на законодавството во животната средина на нашиот тим!!! Повеќе